İZMİR / BAYRAKLI - Cemil Atlas Ortaokulu

Etiket Sonuçları: seminer

Nis

Karşıyaka özel  takev ortaokulu okul aile birliğinin okulumuzdaki 8. Sınıf kız öğrencileri için hediye ettikleri hijyen seti, rehber öğretmenlerimizin ergenlik ve hijyen temalı ergenlik konusundaki bilgilendirmeleri ile  dagitilti. Karşıyaka Özel Takev Ortaokulu Okul Aile Birliğinin bu güzel desteği ve çalışması için teşekkür ederiz.

Ock

Cemil Atlas Ortaokulu velilerine, rehberlik servisi tarafından, çocuk ve ergenlerde sınır koyma semineri verildi.

Ekm

İzmir il sağlık müdürlüğünden gelen diyetisyenler, 5. sınıf öğrencilerimize sağlıklı beslenme semineri verdi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Nuray KIZILGÜNEŞ TARAFINDAN, 8. Sınıf velilerine liselere geçiş sistemi ve lgs sınavı ile ilgili bilgi verildi.

May

Meslek tanıtımları kapsamında okulumuzda 8. sınıflara, İŞKUR bünyesinde seminer düzenlenmiştir