İZMİR / BAYRAKLI - Cemil Atlas Ortaokulu

Nis

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası etkinlikleri  gerçekleştirilecektir.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurumlarında yapılacak atölye çalışmaları, konferanslar gibi etkinliklerle, bu haftanın  önemi vurgulanacak; akademisyenlerin ve bilişim sektöründen uzmanların  katılımıyla  "İnternet, Yapay Zeka Ve Gelecek Öngörüleri, Eğitimde Üretken Yapay Zeka, Yapay Zeka Destekli Uygulama Geliştirmede Az Kodlu Çözümler, Üretken Yapay Zeka Eğitimi Nasıl Dönüştürecek? ve  Üretken Yapay Zeka Araçlarının  Eğitimde Kullanımı" konularında bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılacaktır. Bununla birlikte, velilere  ve öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı –  EBA tanıtılarak, içeriklerinden  daha geniş kitlelerin  yararlanması konularında farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.