İZMİR / BAYRAKLI - Cemil Atlas Ortaokulu

Cemil Atlas Ortaokulu

ORG. NAFİZ GÜRMAN MAH. 7165 SOKAK NO14 BAYRAKLI İZMİR
Vizyon
Bulunduğumuz bölgede elde ettiği başarılar ile tercih edilen örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimize; Kaliteli bir eğitim - öğretim veren, bireysel yeteneklerinin farkına varabilecekleri, ahlaki ve insani değerleri bilmelerive benimsemeleri, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek,ülkesini, okumayı ve araştırmayı seven, tüm insanlığa yararlı olmayı amaç edinen bir öğrenme ortamı sağlamak.
Başarılar
Okulun bulunduğu çevre itibariyle, velilerin en fazla tercih ettiği okul olduk. Akademik anlamda bölge okulları arasında başarı düzeyimizi en yüksek seviyelere çıkardık. 2012/2013 öğretim yılında Sosyal ve kültürel alanda resim,kros,güreş ve basketbol branşlarında il ve ilçe birinciliklerimiz oldu."Yarışarak Öğreniyorum Projesi" ile ekip dalında TKY Birinciliğimiz vardır.
Öğretim Şekli :Tekli _Tam Gün
08.30-15.00
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Karşıyaka iskele durağından 97-135 nolu otobüsler, Konak Gümrük durağından 198-477-77 nolu otobüsler ve Karşıyaka minibüs durağından Doğançay ve Gümüşpala minibüsleri ile okulumuza toplu ulaşım vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İzmir merkez ilçelerinden Bayraklı sınırları içinde Nafiz Gürman Mahallesinde bulunmaktadır.