İZMİR / BAYRAKLI - Cemil Atlas Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü; karakteriyle, öz güveniyle, millî ve manevi değerlere bağlılığıyla bireyleri her bakımdan yetiştiren ve hayata hazırlayan öğretmenlere şükranlarımızı ifade etmeye vesiledir.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 6/D sınıfı öğrencisi Ezgi DURAN İKİNCİ , Şiir yarışmasında ise yine 6/D sınıfından Zeynep İclal BAŞBUNAR birinci olmuştur.

Öğrencilerimize ve bu başarıya katkı sunan tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve  idarecilerimize teşekkür ederiz.

100 Yaşına girdi, evladın Cumhuriyet

bu bayram çoşkumuz sel gibiydi elbet,

Ama bir yanımız buruk, bir yanımız yaslı,

Emanetin için sürecek bu nöbet.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 85. yılında özlemle andık. Rahat uyu ATAM yolundayız.

Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri , Fen Bilimleri dersinde mikroskobik canlıları yakından gözlemlediler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Bayraklı Cahide Ahmet Dalyanoğlu Sosyal Hizmet Merkezi koordinatörlüğünde sosyal hizmet uzmanı Öykü Okyay Karabağ tarafından  okulumuz velilerine yönelik olarak “Çocuklarda mahremiyet, sosyal medya ve internet kullanımı “ konulu eğitim düzenlenmiştir.

Ekm

İzmir il sağlık müdürlüğünden gelen diyetisyenler, 5. sınıf öğrencilerimize sağlıklı beslenme semineri verdi.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı, velilerimizinde katılmıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Nuray KIZILGÜNEŞ TARAFINDAN, 8. Sınıf velilerine liselere geçiş sistemi ve lgs sınavı ile ilgili bilgi verildi.

Eyl

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 5. Sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik olarak uyum çalışmaları gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda Vergi Bilinci Haftası ile ilgili etkinlikler tüm sınıf düzeylerinde yapılmıştır.

May

Meslek tanıtımları kapsamında okulumuzda 8. sınıflara, İŞKUR bünyesinde seminer düzenlenmiştir

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutladık...

Mrt

Polonya kordinatörlüğünde Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan ortakları yürüttüğümüz  projemizin online workshopunu gerçekleştirdik. Çalışmamızda Polonya Lublin'de kukla tiyatrosunda ustalaşmış aktör Piotr Bublewicz tarafından nesnelerin tiyatrosu  hakkında okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eğitimler aldı ve uygulamalar yaptı.